Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Piter35 XXX (2983 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
marianekk napisał:

Miejcie odrobine chonoru świnie!

humoru
mam więcej niż odrobinę
ze świń
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
zaria napisał:
AndersB napisał:
zaria napisał:
jesteśmy nie głupim narodem -dość dobrze wykrztałocnym , zdolnym
zario, przynajmniej w tym zdaniu wypadało nie zrobić "byka "

wybacz...przestawiłam się na inną klawiaturę haha i walilam jak najęta haha masz rację i "dobre oczy" wzrok?
pozdrawiam
to od polskiej wódki taki mam wzrok
a co do tematu polskości to norwedzy inaczej postrzegają polske jak nam sie wydaje, nie jest tak źle, w końcu latają do PL, ostatnio norek z roboty był w gdańsku i podobało mu sie, nie narzekał, drugi poleciał do krakowa do dentysty na tydzień, zrobił zakupy, zwiedził kraków,zakopane, jedzeniem był zachwycony, a po odwiedzeniu agencji(czyt. burdel) był w siódmym niebie na koniec powiedział coś w sensie "tam u was to jest życie".
większość norków chwali i lubi polskie piwo, polskie jedzenie, kiedyś jak poczestowałem norków tyskim to przychodzili sie pytć czy nie moge załatwić bo chcieli by kupić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
marianekk napisał:

humoru
mam więcej niż odrobinę
ze świń

przekomarzam sie misiek.....

PS: Czasem przeginasz wrzucajac wszystkich polaków do jednego wora.....

Jest dokładnie tak jak wszedzie > w De tez nie ma tylko porzadnych niemców, w ciemnogrodzie norweskim tez zdarzaja nsie normalne norki, nie wszyscy sa down-ami w Anglii, nie wszyscy ruscy to pojaki,nie kazdy włoch uwielbia pizze, tak jak i nie kazdy polak jest takim kutasem jak brzydki penis, etc, etc....
Czesto sie z toba zgadzam, ale potrafie tez dostrzec jakies plusy polskosci.....
Ty pewnie tez, ale najebałes juz 5000 antypolskich postów i nie bardzo wiesz jak sie z tego wymiksowac....

Jedno mnie wkurwia za kazdym razem jak wjezdzam do polski > jakies 70 km od granicy stoi wóz konny, a na nim duzy baner "Polsko - pozwól nam pracowac".....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
marianekk napisał:
jasta102 napisał:
a jaki to korzysci z polactwa
moge miec

maryjan no weź kufa nie rób se jaj..

honoru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
marianekk napisał:
przekomarzam sie misiek.....
nieeeee no panowie brzydki miał racje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
marianekk napisał:
Jedno mnie wkurwia za kazdym razem jak wjezdzam do polski > jakies 70 km od granicy stoi wóz konny, a na nim duzy baner "Polsko - pozwól nam pracowac".....
To jeszcze nic.... ja pamietam na A2 jak sie wjezdzalo na pierwsze bramki do placenia to wisiala ogromna rozpieta tablica:
"prawdziwa autostrada A2! Cdn..."
to byl dopier smiech... przejezdzasz kilkaset km zeby sie przejechac kawalkiem autostrady a tu jeszcze takie cos
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Wiking
większość norków chwali i lubi polskie piwo, polskie jedzenie, kiedyś jak poczestowałem norków tyskim to przychodzili sie pytć czy nie moge załatwić bo chcieli by kupić [/quote]

Dokładnie tak!!! latam często z nimi ( tzn. norkami) Oni potrafią docenić i dobre i tanie( wbrew pozorom zwracają na to uwagę) haha a nasze jedzonko najbardziej i ja osobiście wolę polskie piwko - Moja sąsiadka norweżka uwielbia moje serniki i pieczone mięska a jej mąż zakochał się w bigosie i flakach - a za kiszone ogórki do wódeczki -jego radość jak u małego dziecka na widok super zabawki. Młode norki latają do nas na "balety" tanio i moga napić się do woli -wynająć hotel -wytrzeźwieć -zrobić zakupy markowych ciuchów haha i wrócić do norkolandu i tak co tydzień np.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
Joseph napisał:
marianekk napisał:
jasta102 napisał:
moge miec

honoru

heh
miałem dylemat miedzy honorem, a chumorem i kilka razy zmieniałem to zdanie.....
faux pas i nie podlega to dyskucji.....

ps: zbyt czesto tu zaglądam i silą rzeczy (jestem wzrokowcem) wale starszne baboły...

przepraszam mój fan club
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
marianekk napisał:
Joseph napisał:
marianekk napisał:
jasta102 napisał:
moge miec

honoru

heh
miałem dylemat miedzy honorem, a chumorem i kilka razy zmieniałem to zdanie.....
faux pas i nie podlega to dyskucji.....

ps: zbyt czesto tu zaglądam i silą rzeczy (jestem wzrokowcem) wale starszne baboły...

przepraszam mój fan club
maniek tera to zes dojebał z tym"chumorem". idź zrób se kawe taką mocną
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
zaria napisał:
i ja osobiście wolę polskie piwko -
nie masz babo pojęcia o czym piszesz
jak dla palacza papierosów zmiana kraju wytworzenia jego ulubionego gatunku jest natychmiast wyczuwalna, tak żaden piwosz nie powie, że może pić piwo z racji , ze jest ono z jakiegoś kraju
masz pojęcie o piwie takie same jak i o smaku gniazd jaskółek
lubi się jakiś gatunek piwa, najwyżej kilka
masz pojęcie o piwach jak świnia o gwiazdach i ci smakuje
co
polskie piwo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok